Combineer het beste van twee werelden en je hebt deze carrotcake bonbons, ha ha. Maar nee, serieus. Wanneer je dol bent op de zoete smaak van Carrotcake met die heerlijk romige frosting én weg bent van chocolade dan moet je deze carrotcake bonbons zeker een keertje proberen. Al eerder deelde ik in een video het recept voor ‘mijn’ carrotcake dus dat zal ik vandaag niet doen, maar ik laat je in de onderstaande video wel zien hoe je er een waanzinnig lekkere guilty pleasure van kunt maken.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat heb je nodig?

1. Laat de carrotcake volledig afkoelen en verkruimel hem vervolgens volledig. Schep de frosting erdoor tot de cake plakkerig wordt.

2. Maak je handen iets nat en vorm balletjes van de plakkerige cake. Leg deze balletjes op een met bakpapier bekleed bord even in de koelkast zodat ze stevig en harder kunnen worden.

3. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Rol de carrotcakeballen door de chocolade en laat ze vervolgens in de koelkast volledig opstijven.

Carrotcake bonbons

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

Carrotcake bonbons

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.