Dat je croissantdeeg niet alleen maar hoeft te gebruiken om croissantjes mee te maken heb ik jullie al eens laten zien met behulp van deze Tartelette. Maar wist je dat croissantdeeg ook heerlijk is om ‘muffins’ van te maken. Of nouja muffins, eigenlijk mag het natuurlijk niet zo heten en wanneer je deze Triple Chocolate Croissantmuffins eet zul je hoogstwaarschijnlijk ook aan chocoladecroissantje denken, maar kijk nou hoe leuk het er uit ziet! En bovendien: drie keer chocolade in croissantdeeg gewikkeld, wooaaah! Weten hoe je ze maakt? Check de onderstaande video!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (6 stuks)

  • 1 blik croissantdeeg voor 6 croissants
  • 3 eetlepels Nutella (of andere chocopasta)
  • witte chocolade
  • pure chocolade

Check de video voor de werkwijze!

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s en zie je ze als eerst!

Triple Chocolate Croissantmuffins

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.