Jaren geleden deelde ik al eens een recept voor Chocolade Cheesecakemousse op OMF. Ondertussen zijn we een hele poos verder en heeft het recept verschillende aanpassingen gekregen en durf ik met zekerheid wel te zeggen dat ik ‘em heb verbeterd. Tijd voor een nieuwe variatie dus en in de video van vandaag laat ik je zien hoe je een overheerlijke Citroen Cheesecakemousse kunt maken. Door toevoeging van koekkruimels wordt dit een onweerstaanbaar dessert en is het maar lastig om er vanaf te blijven als het eenmaal in de koelkast staat om op te stijven. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (2 personen)

  • 3 Jodenkoeken
  • 100 gram Monchou of naturel roomkaas
  • 150 milliliter slagroom om op te kloppen
  • ½ zakje klopfix
  • schil van 1 citroen
  • 1 eetlepel poedersuiker

Check de video voor de werkwijze!

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s en zie je ze als eerst!

Citroen Cheesecakemousse

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.