test

Met het recept van vandaag geef ik al een klein voorproefje van mijn boek, ook daar staat namelijk een recept in voor roomijs (zonder ijsmachine!), maar dan gebruik ik andere ingrediënten. Met de video van vandaag ga ik je in ieder geval laten zien hoe je zelf Kinder Bueno IJs kunt maken en ja, dat is net zo lekker als het klinkt. Je hebt er maar vijf ingrediënten voor nodig, een flinke dosis geduld en de ijsmachine kun je in de kast laten staan. Zo makkelijk is dit recept echt. Makkelijk en vooral LEKKER.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (1 liter ijs)

 • 1 blikje gecondenseerde melk
 • 50 milliliter halfvolle melk
 • 300 milliliter slagroom om op te kloppen
 • 1 vanillestokje
 • 3 pakjes Kinder Bueno

Check de video voor de werkwijze!

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s!

Kinder Bueno IJs

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 1. Marita

  Oh wat lekker! In mijn oude woonplaats haalde ik altijd Ferrero Rocher ijs. Ook zo lekker!

  Beantwoorden
 2. Birgit

  Bueno ijs is mijn lievelingsijs bij onze ijssalon, dat is zo onwijs lekker. Super leuk dat ik het nu zelf ook kan maken.

  Beantwoorden
 3. Astrid

  Ooo wat jammer dat ik net de Kinder Buenos tegen ben gegeten. Laats een six pak gehaald bij de Action, en die kan je niet heel lang bewaren ;). Hopelijk kan ik ze over een tijdje weer eten en dit heerlijke ijs creëren.

  Beantwoorden
 4. Tessa

  Dit lijkt me zó ontzettend lekker! Dit moet ik echt een keertje proberen. Waar haal je zo’n vanillestokje? Kun je in plaats hiervan eventueel ook iets anders gebruiken? :-)

  Beantwoorden
 5. Birgit

  Hoi, leuk recept! Maar zou je iets moeten aanpassen als je toch een ijsmachine gebruikt?

  Beantwoorden
  • Sabine

   Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit ijs heb gemaakt met een ijsmachine dus ik weet niet hoe dat werkt. Maar ik zou dan een basisrecept voor vanille-ijs zoeken en daar Kinder Bueno aan toevoegen, dan weet je zeker dat het lukt.

   Beantwoorden
 6. Ann

  Dit recept hebben we de vrijdag nadat het recept online gekomen was meteen gemaakt. Het was heerlijk! Er werd gevraagd of we het ijs wel zelf gemaakt hadden. Erg leuk, makkelijk en lekker recept!

  Beantwoorden
   • Sabine

    Het smaakt niet exact hetzelfde als het ijs in de supermarkt (dat kan ook niet zonder ijsmachine). Maar zelf vind ik het niet heel erg smaken naar slagroom.

 7. Laura

  Nooit geweten dat ijs maken zo simpel kon zijn.. Dacht echt dat ik een ijsmachine daarvoor nodig had.
  Het was super lekker!
  Groetjes Laura

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.