Het maken van een milkshake is een fluitje van een cent en toch doe ik het niet zo vaak. Maar toen ik in december in New York een peanutbutter milkshake dronk wist ik dat ik dit heel gauw thuis een keer wilde proberen. Zó bijzonder en zó lekker. In de onderstaande video laat ik je een recept zien voor een pindakaas & Nutella milkshake. Eén van de lekkerste milkshakes ooit al zeg ik het zelf, jemig wat is dit lekker. Wel een regelrechte caloriebom natuurlijk en zo vullend dat je er niet teveel van moet drinken, maar deze wil je niet overslaan. Dat garandeer ik je.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (1 glas)

  • 2 – 3 bollen vanille-ijs
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel Nutella
  • 50 milliliter (half)volle melk
  • peanutbuttercups of iets vergelijkbaars ter decoratie

Heeft het maken van een milkshake nou echt nog een stap voor stap recept nodig? Nee toch? Mik alle ingrediënten afgezien van de decoratie in een blender en blend tot gewenste dikte. Hak de peanutbuttercups fijn en strooi deze over de milkshake.

Pindakaas & Nutella milkshake

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

12 reacties

  1. Marlotte

    Ah, ik zag al een sneak peek voorbij komen op Instagram (geloof ik). Zó lekker, maar inderdaad wel belangrijk om er enigszins met mate van te genieten haha! Heerlijk!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.