Een tijdje geleden was ik op de huishoudbeurs, waar ook Maggi was vertegenwoordigd. Mét een leuke aanbieding. Ik nam onder andere dit pakje mee. Een mix voor een lekker goulashpannetje. Kip met champignons en paprika in goulashsaus welteverstaan. Naast deze mix heb je 300 gram kipfilet, een bakje champignons, een ui en 2 rode paprika’s nodig.

Wij aten het met aardappelpuree. En ik kan je zeggen, heerlijk! We hebben er echt van genoten. Dit gerecht is echt enorm makkelijk. Je braadt de kip aan, mikt de gesneden champignons en paprika erbij, water en mix erdoor, even pruttelen en klaar! Snel klaar en echt érg lekker.


Ook deze mix verraste me wat betreft het zoutgehalte. Alleen bij het braden van de kip heb ik een beetje zout en peper gebruikt, verder was het niet nodig. Vaak zijn zulke mixen wat aan de zoute kant, dat was hier gelukkig niet het geval. De aardappelpuree was dat helaas wel, een instantpuree van de Albert Heijn. Maar dat mocht de pret en de eetlust niet drukken, het was echt heel lekker. Zeker een mix die ik opnieuw ga kopen!

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

5 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.