Voor veel mensen is het ultieme genieten lekker op de bank hangen, voor de tv of met een goed boek. Vaak gaat dit gepaard met een lekker glaasje wijn en iets te snacken. Nestlé introduceert iets nieuws op chocolade gebied, speciaal voor ‘smelters’ en ‘bijters’: twee chocoladetabletten van twee bekende en geliefde merken: ROLO en Crunch. Ja, je leest het goed: beide merken in reep vorm.

Eerst even over dat ‘smelters’ en ‘bijters’. Wellicht heb je al een idee?

Smelters
Smelters zijn mensen die ervan houden om langzaam te genieten. Een stukje chocolade op je tong leggen en net zo lang laten liggen tot het stukje gesmolten is en je mond gevuld wordt met chocolade. Smelters zijn geduldige genieters en zuigen lang op chocolade om zo lang mogelijk van de lekkere vulling en smaak te kunnen genieten. Speciaal voor de Smelters komt Nestlé met de ROLO reep. De vorm van de reep is geïnspireerd op de herkenbare ROLO chocoladecups.

Bijters
Wanneer je de definitie van Smelters weet, kun je je vast voorstellen wie de Bijters moeten zijn. Bijters zijn de personen die tegemoet willen komen aan de zin om iets lekkers te eten en dan het liefst zo snel mogelijk. Niet extra lang genieten, maar snel iets lekkers in je mond stoppen. Speciaal voor de Bijters komt Nestlé met de Crunch reep, een reep van heerlijke melkchocolade met knapperige granen voor degenen die houden van een lekkere bite. 

ROLO
Liefhebbers van de combinatie chocolade-karamel kunnen hun geluk niet op met de nieuwe ROLO reep van Nestlé. Gekenmerkt door de ROLO chocoladecups, is dit product zo te herkennen in de schappen van de supermarkt. De reep handig te verdelen in stukjes waardoor je de reep prima kunt delen of je eigen porties kunt beperken. De chocoladecups zijn gevuld met een zachte karamel die perfect van smaak is. De chocolade overheerst niet maar vormt een perfecte samensmelting met de karamel. Lekker hoor! Echt een reep voor Smelters. Wat ik zelf erg prettig vind is dat ook de karamel niet overheerst, ik ben namelijk niet zo’n fan van karamel.

Crunch
De Crunch reep ligt toch wat meer in mijn straatje want ondanks dat ik toch echt een Smelter ben, hou ik wel van chocolade met een bite. De Crunch reep heeft hetzelfde formaat als de ROLO reep, maar is wel een stukje dikker. Logisch ook, aangezien de chocoladereep bomvol granen zit. De chocolade is heerlijk van smaak en zeker gezien de prijs die je voor één reep betaalt is dat echt een toppunt. Vaak levert goedkopere chocolade enorm in op smaak, maar dat is met de nieuwe Nestlé chocotabletten absoluut niet het geval. Ook de Crunch reep is makkelijk op te breken in stukjes, ik zou wel weten voor welke stukken ik zou gaan…

Zin om naar de supermarkt te rennen? Nog even wachten! Vanaf november zijn de twee nieuwe chocotabletten van Nestlé verkrijgbaar in de supermarkt voor € 0,99 per reep.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

8 reacties

  1. Marije

    Het is dat ik op dieet ben, anders was ik meteen in de rij gaan liggen zodat ik in november de eerste ben :-) Ziet er heerlijk uit!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.