Een aantal weken geleden kregen we een persbericht over een nieuw product van Aviko. Ik was meteen erg benieuwd en ik kon niet wachten om het te proberen. Inmiddels zijn deze nieuwe producten dan ook echt te koop bij C1000 en ik nam er meteen een mee. Het concept is erg leuk en gemakkelijk, je hebt eigenlijk bijna alles al in één pakket en je krijgt instructies voor het bereiden van het gerecht op 3 verschillende manieren. Oven, meerdere pannen of wokken. Leuk!

Er zijn vier varianten ‘Kokkerellen met…’ te koop, hier zet ik ze even op een rijtje.

Ik koos de variant ‘Kokkerellen met Sophie’. Het enige dat je naast dit pakketje hoeft toe te voegen is kipfilet (2 stuks) of zalm. Ik koos voor kipfilet.
In het pakketje zit een zakje met halve krieltjes met schil en een zakje groentemix met paprika, champignons, rode ui en bosui. Daarnaast een zakje met kruidenolie en een zakje met twee teentjes knoflook en wat rozemarijn en tijm. Heerlijk makkelijk, want ik had geen zin om te koken.

Photobucket

Het oordeel; Lekker! Lekker makkelijk, lekker snel, lekker! De kruidenolie is echt een lekkere toevoeging, net als de losse kruiden. Jam! Je hebt genoeg voor 3 grote eters (of 4 kleinere borden). Ook een groot voordeel vind ik dat alles vers is en geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaaktstoffen. Alles is al gesneden (hoewel er wel wat grote stukken tussen zitten), dus dat hoef je ook niet meer te doen.

Photobucket

Zeker een aanrader, hoewel ik het toch wel wat prijzig vind. Je betaalt voor het Kokkerellen met…-pakket namelijk €4,99. Terwijl je het gerecht helemaal zelf waarschijnlijk voor minder klaar kunt maken. Je betaalt natuurlijk voor het gemak, iets dat soms heel goed uitkomt. Je vindt deze zakken in het koelschap, bij de overige verse groenten en aardappelproducten.
Ik vind het echt een product voor kleine gezinnen of studentenhuizen. Lekker samen met je huisgenoten eten, dan is het een goedkope maaltijd!

Photobucket

Wat vind jij van dit concept? Ga je het proberen?

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Amber

  Ik baal Zo erg dat dit niet te krijgen is bij Bas v/d Heijden, ik zag de reclame al en het is echt iets voor mij. Gewoon even ‘makkelijk’ niet denken wat bij elkaar past en hop de pan in. Gezond, omdat het vers is, dus beter kan het niet. :)

  Beantwoorden
 2. Lydia

  Het ziet er heel lekker uit, maar ik zou hier nooit vijf euro voor over hebben, zeker niet als ik er dan nog voor een euro vlees of vleesvervanger bij moet gooien. Maar ik heb dan ook meestal ruim de tijd om te koken, dus dan doe je het ook makkelijker zelf. ;)

  Beantwoorden
 3. Hester

  Heel slim bedacht, want het is wel vers & gezond, maar toch snel omdat je helemaal niets hoeft te snijden enzo. Vijf euro voor een maaltijd en je moet er dan nog vlees bij is wel duur, maar het is in elk geval wel gezonder dan langs de MacDonalds ofzo :)

  Beantwoorden
 4. Meisje zonder eetstoornis

  Dat is leuk verzonnen! Kun je alleen niet beter op een rustige middag allerlei groente snijden en die in bakjes in de vriezer doen? Haha, misschien nog goedkoper maar opzich is dit idee wel heel leuk! :)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.