Mei ’19

5565 km

7u 55 min

16°C

In Boston they ask, how much does he know? In New York, how much is he worth? In Philadelphia, who were his parents? – Mark Twain

Eén van de fijnste dingen in mijn leven die ik kan doen is jaarlijks een reisje alleen boeken. Ik hou er namelijk van om in mijn eentje door een stad te slenteren, te ontdekken wat ik er leuk en lekker vindt. Mijn solo tripje in 2019 ging naar Boston, de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Ik kwam eigenlijk min of meer per ongeluk bij Boston terecht. Ik wist dat ik naar Amerika wilde maar had ‘slechts’ vier dagen de tijd voor een citytrip en wilde wel dat ik in die tijd alles uit mijn besteedde geld kon halen. Het werd Boston en daar heb ik geen moment spijt van gehad want wat is er veel te doen. Boston is een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde Staten en dat is overal te zien en te merken.

TO KNOW

Wist je dat je binnen 15 minuten van het vliegveld in het centrum van Boston bent en dat je heel veel lopend kunt doen omdat de stad zo compact is?

Lees meer…

TO STAY

Boek je een hostel in de studentenwijk, een luxe hotel in de haven of vind je een eenpersoonskamertje in een simpel hotel prima? Wij tippen een aantal fijne plekjes.

Lees meer…

TO DO

In Boston kun je je prima enkele dagen vermaken, er is zoveel te doen en te zien. Het is niet voor niets een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde Staten!

Lees meer…

TO EAT

Een stad die aan de haven ligt, daar eet je natuurlijk vis en ander seafood. Boston staat bekend om haar clam chowder maar heeft nog veel meer lekkers te bieden.

Lees meer…

– – –

Eerdere blogposts

Deze City Guide voor Boston wordt geupdate op het moment dat we iets nieuws te melden hebben, maar wellicht wil je ook graag onze andere posts over Boston lezen.

– – –

Boston CITY GUIDE - inleiding

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.