Na alles in de afgelopen City & Travel Guides in het buitenland te hebben gezocht, is het nu tijd voor een stad iets dichterbij huis. Ik heb het over Rotterdam! Zowel Viv als ik zijn beide dol op Rotterdam, niet in de laatste plaats omdat het foodie walhalla is in deze stad. Je kunt bijna je kont niet keren of je komt wel een super leuk eettentje tegen. Verder is Rotterdam perfect om lekker te shoppen, worden er talloze evenementen georganiseerd in de stad en zijn er een boel leuke hotels waar je uit kunt kiezen om een nachtje te slapen. Reden genoeg dus om een City Guide voor Rotterdam te maken!

 

TO KNOW

Wat zijn de beste plekken om te parkeren in Rotterdam, hoe is het geregeld met ’t openbaar vervoer en hoe reis je het beste door de stad?

Lees meer…

TO STAY

Verblijven op een oud cruiseschip, op de Euromast, in het oude gebouw van de Holland-Amerika lijn of in een kamer met spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug? Het kan allemaal in Rotterdam!

Lees meer…

TO DO

Shoppen, een museum bezoeken, een rondleiding doen over de SS Rotterdam, een voetbalwedstrijd kijken… je kunt eigenlijk alles wel doen in Rotterdam. Dit zijn onze favoriete activiteiten.

Lees meer…

TO EAT

Zoals ik al zei is Rotterdam foodie walhalla, er zijn zó ontzettend veel leuke eettentjes te vinden. Dit zijn onze absolute favorieten.

Lees meer…

Eerdere blogposts

Deze City Guide voor Rotterdam wordt geupdate op het moment dat we iets nieuws te melden hebben, maar wellicht wil je ook graag onze andere posts over Rotterdam lezen.

INHOUDSOPGAVE TRAVEL GUIDE

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.