Zoals jullie wellicht weten waren Tim en ik in september 2012 drie weken in Amerika. Jarenlang stond het al op onze bucketlist en toen we eenmaal waren afgestudeerd sponsorden onze ouders een groot deel van de reis. Door zelf bij te leggen konden we een reis maken waar we eerst alleen maar van droomden: in drie weken naar New York, Las Vegas en Los Angeles. Dat het fenomeen ‘vloggen’ niet alleen iets van deze tijd is bewijst dit artikel wel, want toen wij in Amerika waren namen we onze videocamera overal mee naartoe. Vooral Tim heeft een hoop beelden geschoten en die hebben we toentertijd in zes vlogs gepubliceerd op mijn toenmalige blog.

Omdat de vlogs nog steeds bekeken worden heb ik besloten ze op mijn huidige YouTube-kanaal te uploaden en ze ook nog een keer met jullie te delen, allemaal onder elkaar. In dit artikel zie je onze reis vanaf de eerste vlucht tot ergens in Las Vegas. Helaas hebben we in de laatste week vrijwel niet meer gefilmd omdat we in LA echt vakantie aan het houden waren en nog spijtiger: de losse filmbeelden die ik had ben ik kwijtgeraakt. Vandaar dat de vlogs nogal plotseling eindigen maar hey, vloggen was voor ons heel nieuw en vooral enorm onwennig. Hopelijk vinden jullie ze echter nog steeds leuk om te zien! Voor mij was het echt weer even genieten om alles terug te zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

3 reacties

  1. Ellen

    Heel erg leuk! Ik ga binnenkort ook voor drie weken naar Amerika en dacht ook aan vloggen. Dit is goede inspiratie! ;)

    Beantwoorden
  2. Anouk

    Leuk om de vlogs te zien. Ik herken veel plekken, dus dan vind ik het extra bijzonder om het in beelden terug te zien, leuk dat jullie dit allemaal hebben gevlogd!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.