Tijdens de perstrip naar Thailand vorige week besloot ik naast mijn fotocamera ook een keer de videocamera mee te nemen. Niet om te vloggen, dat kostte me simpelweg gewoon veel te veel tijd, maar om diverse sfeershots te schieten om jullie na de reis een reisvideo te kunnen voorschotelen. In de video hieronder heb ik diverse sfeerbeelden uit Bangkok en Koh Talu gemonteerd, in de hoop jullie zo een goed beeld te kunnen geven van het prachtige land. Thailand is een mengelmoesje van serene rust en gezellige chaos, een must visit voor iedereen.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

7 reacties

  1. Kevser

    Wat een heerlijk filmpje Sabine. Die dromerige sfeer trekt me enorm aan én tha fooood!! Maw: je hebt denk ik een hoop mensen warm gemaakt voor een vakantie naar Thailand. Hey dankjewel he, zo blijft m’n lijst groeien:p #havetogothere

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.