Op Buzzfeed kwam ik laatst een artikel tegen waarvan ik direct dacht: oh man, deze moet ik delen op OMF. De site publiceerde een artikel over het Instagram account Girl Eat Worldhet account van de Indonesische Melissa die woonachtend is in Singapore. Melissa is een groot liefhebber van reizen én eten en dit combineert ze op magische wijze op haar Instagramaccount. Iedere bestemming die ze aandoet fotografeert ze tezamen met een typische lekkernij voor die regio. En dat zorgt voor waanzinnig leuke foto’s van een brownie in Amsterdam tot een springroll in Vietnam. Kijk mee naar een aantal van haar foto’s en vergeet d’r vervolgens vooral niet te volgen.

Girl Eat World

Belgische wafel met Nutella – Brussel

Girl Eat World

Brownie – Amsterdam

Girl Eat World

Chocolate Chip Cookie – Londen

Girl Eat World

Hello Kitty Donut – Tokyo

Girl Eat World

Macaron – Parijs

Girl Eat World

Pho – Ho Chi Minh

Girl Eat World

Pretzel – München

Mocht je onverhoopt geen Instagramaccount hebben dan kun je Melissa eventueel ook nog volgen via de Girl Eat World Tumblr. Deze pagina update ze echter een stuk minder vaak dan haar Instagram.

Wat ik me stiekem wel af vraag: hoeveel reist zij of heeft ze haar foto’s opgespaard? Ze publiceert namelijk een paar keer per week een foto vanaf een andere bestemming. Wat moet dat heerlijk (letterlijk!) zijn.

Krijgen jullie nu niet ook vreselijke reis- en eetkriebels?

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018).

Gerelateerde berichten

12 reacties

 1. Hester

  Zo creatief en leuk! Het lijkt mij alleen ook niet zo handig nee, lijkt me niet dat ze zegt ‘yo ik ga even een weekendje weg voor mijn Instagramaccount’ en op een gegeven moment heb je alle plaatsen wel een beetje gehad…

  Beantwoorden
 2. Reny

  Heel erg leuk, maar jij vraagt je aan het eind af of ze echt zoveel reist en het eerste dat ik toen dacht is… Photoshop…. Weet niet of dat zo is hoor, schoot me zo te binnen :)

  Beantwoorden
 3. Corina

  Grappig, al had ik in Amsterdam een stroopwafel beter passend gevonden i.p.v. Een “typisch Nederlandse” brownie. Toch photoshop?

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.