Okt ’17/Nov ’18

5871 km

9 uur*

26°C

*Vlieg je direct vanaf Schiphol naar New York dan bedraagt de vluchttijd tussen de 7 en 8 uur.

New York, concrete jungle where dreams are made of. There’s nothing you can’t do. Now you’re in New York, these streets will make you feel brand new. – Jay-Z x Alicia Keys

New York, er is geen enkele andere stad op de wereld waar ik maar geen genoeg van krijg. Inmiddels heb ik de Big Apple al drie keer mogen bezoeken en vrijwel de dag na thuiskomst heb ik alweer heimwee. New York is een stad die altijd leeft, waar niets te gek is en waar je je nooit een moment kunt en zult vervelen. Het is een stad die je minstens eens in je leven bezocht moet hebben, al is het alleen maar om stil te staan bij het 9/11 memorial of je te verbazen over hoe klein het vrijheidsbeeld eigenlijk is. Natuurlijk kon een City Guide New York op OhMyFoodness niet ontbreken en in deze zeer uitgebreide stadsgids nemen wij je mee langs onze favoriete foodhotspots, laten we je zien wat je zoal in deze stad kunt doen (wat niet!) en delen we ons tips voor de beste plekken om te verblijven.

TO KNOW

Wist je dat New York maar liefst drie aanvliegvelden heeft en dat het dus nog wel even duurt voordat je in hartje Manhattan staat? En dat het stikt van de mogelijkheden om door de stad te reizen?

Lees meer…

TO STAY

New York bestaat uit talloze wijken maar dit zijn onze favoriete plekjes om te verblijven zodat je álles uit de stad haalt.

Lees meer…

TO DO

Sightseeing, cultuursnuiven, fietsen, shoppen, relaxen in het park… Alles kun je doen in New York en dit zijn onze tips.

Lees meer…

TO EAT

We kunnen onze lijst met foodhotspots eindeloos maken maar dit zijn onze absolute favorieten die je niet mag overslaan.

Lees meer…

– – –

Eerdere blogposts

Deze City Guide voor New York wordt geupdate op het moment dat we iets nieuws te melden hebben, maar wellicht wil je ook graag onze andere posts over New York lezen.

– – –

City Guide New York

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.