Gisteren hebben jullie deel I van onze vlog in Jersey al kunnen zien en vandaag is het de beurt aan deel twee. Op de derde dag van ons verblijf op het kanaaleiland reden we met een auto het hele eiland over. We zagen mooie natuur, brachten een bezoek aan de hoofdstad Saint Helier en we laten jullie onze hotelkamer in The Atlantic hotel ook nog even zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deel 1 van de Jersey vlog nog niet gezien? Je vindt hem hier!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

4 reacties

  1. Reizigersblog

    Schitterende omgeving! Leuke markt om te zien! Doet me denken aan markten die zich ook in Spanje bevinden. Lijkt me echt leuk om ook een keer te ervaren in Jersey!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.