Zalm Wellington
Tijd voor een vissig hoofdgerecht voor Kerst: Zalm Wellington. De klassieke Beef Wellington ken je ongetwijfeld: mals rundvlees omhuld met bladerdeeg, vaak aagevuld met paddenstoeltjes …
Tijd voor een vissig hoofdgerecht voor Kerst: Zalm Wellington. De klassieke Beef Wellington ken je ongetwijfeld: mals rundvlees omhuld met bladerdeeg, vaak aagevuld met paddenstoeltjes …
Ik zeg het direct even: alle credits voor het recept van deze bitterkoekjespudding mogen naar Rutger. Vorig jaar gebruikte ik zijn recept voor mijn eigen …
Ja mensen, je leest op dit moment een van de laatste eetoverzichten van het jaar. Nog twee te gaan hierna (of drie…?) en het jaar …
Als je wel eens truffel-Parmezaan frietjes hebt besteld in een restaurant, weet je precies wat voor heerlijke smaakexplosie je kunt verwachten. Knapperige aardappeltjes, romige truffelboter, …
Soms heb je gewoon een koekje nodig. Niet omdat je honger hebt, maar omdat het moet. Omdat je chagrijnig bent. Of juist verliefd. Of omdat …
Op dagen dat je net wat meer trek hebt in comfort food, zijn deze Mexicaanse wraps uit de oven een absolute winnaar. Dit is precies …
De Waldorfsalade is zo’n klassieker die eigenlijk het hele jaar door past. In de zomer is het een heerlijk frisse salade voor bij de barbecue …
Oooh, wat was het stiekem een keer héérlijk om een week te hebben zonder dat ik voor OMF hoefde te koken. Betekende uiteraard niet dat …