Privacyverklaring

Contactgegevens

www.ohmyfoodness.nl
sabine@ohmyfoodness.nl

KVK: 53315979

Persoonsgegevens

Als je een reactie plaatst onder één van de artikelen op OhMyFoodness vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de blog en ik gebruik deze gegevens alleen als ik met je in contact wil komen. Verder onthoudt OhMyFoodnessjouw IP-adres.

Waarom?

OhMyFoodness verwerkt deze gegevens om in contact te komen indien gewenst. Denk hierbij aan een winactie waarbij jij participeert en je je naam en e-mailadres opgeeft. Indien je hebt gewonnen neem ik via jouw opgegeven e-mailadres contact op.

Bewaren van gegevens

OhMyFoodness bewaart deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om het bovenstaande te realiseren. In de praktijk doe ik vrijwel niks met de informatie die jij mij geeft. Sowieso worden gegevens niet langer dan een jaar bewaard indien wij geen overeenkomst samen hebben, conform de wettelijke verplichting. Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers van mijn hostingpartij Savvii in Nijmegen. Er worden geen gegevens buiten Nederland opgeslagen. Als je een reactie achterlaat op mijn blog dan blijft jouw naam, e-mailadres en ip-adres in mijn WordPress database staan. Als je wilt dat ik deze verwijder, stuur me dan een mailtje – dan doe ik dat natuurlijk graag!

Gegevens aan derden

Ik verstrek de gegevens die jij mij geeft niet aan derden, alleen als dit nodig is om mijn overeenkomst met jou te uit te voeren of als ik daarmee moet voldoen aan een wettelijke verplichting. Denk hierbij weer aan die winactie; wanneer jij een product wilt winnen dat beschikbaar is gesteld door een bedrijf kan jij alleen profiteren als ik jouw – de door jouw zelf verstrekte – gegevens deel met dat bedrijf.

Websitebezoek

Op OhMyFoodness worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder jouw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. OhMyFoodness gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden enkel aan derden verstrekt wanneer je een gesponsord topic bezoekt. Naast ikzelf hebben dan mijn zakenpartners HelloSparkle en Adfactor inzage in deze algemene bezoekgegevens en de klant voor wie het artikel is geschreven. De zogeheten meetpixels die deze bezoekgegevens inzichtelijk maken voor deze partijen worden 7 dagen na publicatie van het stuk verwijderd. Vanaf dat moment zijn de bezoekgegevens enkel nog inzichtelijk voor OhMyFoodness.

Google Analytics

OhMyFoodness maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van OhMyFoodness bij Google

zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Tevens kan je hier het privacybeleid van Google Analytics vinden. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe mijn website gebruikt wordt. Daarnaast om rapporten over de website aan OhMyFoodnesste kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik, als eigenaar van OhMyFoodnessheb hier geen invloed op. Ik, als eigenaar van OhMyFoodness, geef Google geen toestemming om via OhMyFoodness verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Dit allen geldt tevens voor affiliatie programma’s waarbij OhMyFoodness aangesloten zit.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen indien dat van toepassing is. Denk hierbij aan een reactie die je verwijderd wil hebben bij een oud artikel. Jij kan dan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar sabine@ohmyfoodness.nl.Ik zal zo snel mogelijk, maar binnen de gestelde termijn van vier weken, op je verzoek reageren.

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan dan kun je me altijd mailen via sabine@ohmyfoodness.nl of uiteindelijk een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

SSL Certificaat

OhMyFoodness neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. OhMyFoodness maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door OhMyFoodness verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij via sabine@ohmyfoodness.nl.

Vragen of opmerkingen? Neem even contact met me op, dan komen we er vast uit.