Baileysfudge met karamel crisp
Baileys Fudge met gezouten karamel
Baileysfudge met karamel crisp
Baileys Fudge met gezouten karamel
Porties
28stukjes
Porties
28stukjes
Ingrediƫnten
  • 350gr melkchocolade
  • 50ml Baileys
  • 1blik gecondenseerde melk
  • gezouten karamel crisps
Instructies
  1. Doe de melkchocolade in een pannetje en smelt deze op laag vuur.
  2. Bekleed ondertussen een vierkante bakvorm van 20 x 20 met een vel bakpapier.
  3. Voeg zodra de melkchocolade is gesmolten de Baileys en gecondenseerde melk toe. Roer dit goed door, net zolang tot een dik fudgemengsel ontstaat.
  4. Stort de Baileysfudge in het bakblik en strooi de gezouten karamelcrisps over de fudge.
  5. Zet het bakblik minimaal 2,5 uur in de vriezer om de fudge volledig op te laten stijven en snijd hem vervolgens in blokjes.