No bake Bounty cheesecake
No bake Bounty cheesecake
No bake Bounty cheesecake
No bake Bounty cheesecake
Porties
1taart (24 cm)
Porties
1taart (24 cm)
Ingrediƫnten
  • 1 Ohmyfoodness Cheesecake bakmix No Bake
  • 50gr kokosolie
  • 400gr Philadelphia naturel
  • 350ml slagroom
  • 250gr geraspte kokos
  • 250ml gecondenseerde melk
  • 100gr pure chocolade
  • geraspte kokos
  • Bounty’s
Instructies
  1. Neem een springvorm van 24 cm en gebruik het bakpapier uit de bakmix om de bodem hiermee te bekleden.
  2. Smelt de kokosolie in een pannetje en voeg hier de inhoud van het zakje bodemmix aan toe. Roer goed door en stort de koekbodem in de springvorm.
  3. Verdeel de koekjesbodem over de bodem van de springvorm en druk stevig aan met de achterkant van een lepel.
  4. Roer de geraspte kokos door de gecondenseerde melk tot een plakkerig mengsel ontstaat. Stort dit op de koekjesbodem in de springvorm, verspreid met een lepel en druk wederom goed aan.
  5. Maak het cheesecakebeslag door de roomkaas, 250ml slagroom en de inhoud van het zakje cheesecakemix tot een egaal beslag te spatelen. Stort het beslag in de springvorm en strijk de bovenkant glad.
  6. Zet de No Bake cheesecake minimaal 6 uur in de koelkast zodat deze volledig kan opstijven.
  7. Maak zodra de cheesecake is opgesteven chocoladeganache door de rest van de slagroom (100 ml) in een pannetje te verwarmen.
  8. Haal de pan van het vuur en voeg de chocolade toe. Roer goed door tot de chocolade is gesmolten en laat de ganache iets afkoelen.
  9. Schenk de pure chocoladeganache over de bovenkant van de cheesecake en zet de springvorm nog even een uurtje terug in de koelkast zodat de ganache iets kan opstijven.
  10. Garneer de cheesecake met geraspte kokos en in stukken gesneden Bounty’s.