We delen op Ohmyfoodness geregeld recepten met Pulled Pork en ook veel recepten die geschikt zijn voor de slowcooker. En steevast krijgen we bij ieder slowcookerrecept de vraag of de gerechten op de een of andere manier ook in de pan of in de oven te bereiden zijn. Met ons recept voor Pulled Pork is dat niet anders en hoewel je het vlees ook lekker op de barbecue kunt klaarmaken, is het óók heel makkelijk te bereiden in de oven. In de video van vandaag deel ik mijn recept voor Pulled Pork uit de oven met je. Trek er even wat tijd voor uit want het vlees moet boterzacht zijn voordat het uit elkaar te trekken is met twee vorken, maar ik garandeer je: alleen van de geur in huis begin je al te watertanden. En je kunt er dus een van onze overheerlijke Pulled Pork recepten mee maken!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Pulled pork uit de oven

Pulled pork uit de oven

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

Pulled pork uit de oven

Fastfood Friday: Pulled pork uit de oven
Recept printen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
4-6personen personen
Ingrediënten:
  • 1 kg procureur of schouderkarbonades
  • 2 uien - in halve ringen
  • 4 teentjes knoflook - gepeld en geplet
  • 33 cl donker bier - bijv. Rochefort Trappistes 10
  • 150 ml barbecuesaus
  • 100 ml ketchup
  • 1 el Worcestershiresauce
  • 1 el sojasaus
  • Voor de dry rub:
  • 2 el donkerbruine basterdsuiker
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1 tl uipoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • peper en zout
Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Roer alle ingrediënten voor de dry rub door elkaar en smeer hier het vlees mee in. Leg het vlees in een ovenbestendige pan met deksel.
  3. Doe de uien, knoflook en alle natte ingrediënten bij het vlees in de pan.
  4. Doe de deksel op de pan en laat het vlees 2,5 uur in de oven garen.
  5. Pluk het vlees uit elkaar met twee vorken en laat het nog een half uurtje in de marinade liggen.

2 reacties

  1. Chantalle

    Hi Sabine, als allereerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje.
    Ik hou het kort, is deze pulled pork in te vriezen?
    Enzo ja met de marinade of zonder?
    X Chantalle

    Beantwoorden
  2. Sabine

    Van harte gefeliciteetd met de geboorte van jullie zoon en broertje!
    Deze pulled pork ziet er hemels uit en helemaal niet moeilijk om te maken.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.