Flatbread met spinazie, zongedroogde tomaat & kastanjechampignons
Flatbread met spinazie, zongedroogde tomaat & kastanjechampignons
OMF…kookt
Diner
,
Lunch
Porties
4
stuks
Porties
4
stuks
Ingrediënten
4
flatbreads
50
gr
babyspinazie
150
gr
kastanjechampignons
– in plakjes
50
gr
Feta
100
gr
hummus
1
tl
ras el hanout
50
gr
zongedroogde tomaten
– gehalveerd
balsamico-azijn
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C en warm hierin de flatbreads maximaal 2 minuten op.
Verhit een klein beetje olie in een koekenpan en bak hierin de kastanjechampignons tot ze bruin beginnen te kleuren en te slinken.
Doe de spinazie samen met de ras el hanout in de pan en bak het geheel tot de spinazie geslonken is.
Smeer de hummus over de flatbreads en verdeel de warme champignons, spinazie en zongedroogde tomaten eroverheen.
Verkruimel de feta over de flatbreads en besprenkel het geheel met balsamico-azijn.