Frisse pastasalade met Hollandse garnalen
Frisse pastasalade met Hollandse garnalen
Frisse pastasalade met Hollandse garnalen
Frisse pastasalade met Hollandse garnalen
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 350gr fusilli
  • 200gr Hollandse garnalen
  • 1/4 komkommerin dunne schijfjes
  • 2 lenteuitjesin ringen
  • 1handvol rucola
  • 2el verse bieslookfijngehakt
  • 1 el mayonaise
  • 1el volle yoghurt
  • sap van 1/2 citroen
  • 1tl gedroogde dille
  • peper en zout
Instructies
  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en laat deze volledig afkoelen.
  2. Schep zodra de pasta is afgekoeld de Hollandse garnaaltjes, komkommer, lente-ui, rucola en bieslook door de pasta.
  3. Roer de rest van de ingrediƫnten door elkaar en maak daar een gladde dressing van. Schenk de dressing over de pastasalade en schep het geheel nog een keertje om.
  4. Serveer de pastasalade direct of bewaar hem afgedekt in de koelkast. In de koelkast blijft de pastasalade ongeveer drie dagen goed.