Gebakken Bloemkool met Paprika Tapenade
Gebakken Bloemkool met Paprika Tapenade
Porties
2-3personen
Porties
2-3personen
Ingrediƫnten
Paprikatapenade
  • 250gram geroosterde paprika’suit pot
  • 50gram zwarte olijven
  • 1teen knoflookgeraspt
  • 2tl kappertjes
  • 1tl paprikapoeder smoke
  • peper
  • zout
Overig
  • 1 bloemkoolin roosjes gesneden
  • een handje zwarte olijven
  • een handje rucola melange
Instructies
  1. Breng een pan water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes een paar minuten.
  2. Giet vervolgens af en bak ze daarna in een koekenpas goudbruin
  3. Maak ondertussen de tapenade door alle ingrediƫnten daarvoor te mixen in een foodprocessor.
  4. Als de bloemkoolroosjes mooi van kleur zijn, mix je deze met de tapenade. Serveer met wat olijven en een beetje rucolamelange.