Gnocchi Salade met Makreel en Bieslookmayo
Gnocchi Salade met Makreel en Bieslookmayo
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • een paarel olijfolie(of roomboter)
  • 1teen knoflook
  • 1pak gnocchi
  • een handjegeraspte Grano Padano
  • 2,5el yoghurtmayonaise
  • 10gram verse bieslookfijngehakt
  • 1el citroensap
  • 6 radijsjesin plakjes
  • 1 kleine rode uiin dunne ringen
  • 1blikje makreel
  • een handje veldsla
  • peper
  • zout
Instructies
  1. Verhit de olijfolie of roomboter met de knoflook in een koekenpan en bak hierin de gnocchi. Geef het even de tijd en schud af en toe de pan. De gnocchi is goed als de bolletjes een goudbruin kleurtje hebben.
  2. Als de gnocchi klaar is strooi je de Grano Padano erover en laat dit zo staan. De kaas zal een beetje smelten.
  3. Meng nu de yoghurtmayonaise met de bieslook en het citroensap tot een dressing. Houd een beetje bieslook apart voor de garnering.
  4. Meng nu de overige ingrediƫnten met de gnocchi en verdeel er als laatst de dressing over. Maak af met een beetje bieslook, peper en zout.