Italiaanse Rucola Stamppot met Salami
Italiaanse Rucola Stamppot met Salami
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 1kg roodschillige aardappelenschoongeboend
  • 1 salamiin blokjes
  • 3tl Italiaanse kruidenbestaat uit: peterselie, oregano en basilicum
  • 1flinke klont roomboter
  • 1pot zongedroogde tomaatjesjulienne
  • 75gram geraspte oude kaas+ een beetje extra voor garnering
  • 100gram rucola
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar en bak ondertussen de blokjes salami met de Italiaanse kruiden in een koekenpan een beetje krokant.
  2. Giet de aardappelen af en voeg de roomboter, salami, zongedroogde tomaatjes en 75 gram geraspte kaas toe. Stamp goed door elkaar.
  3. Voeg op het laatst de rucola to (zodat deze niet slap wordt) en stamp nog even kort. Serveer met een beetje extra geraspte kaas erover.