Karamelrepen met stroopwafel en marshmallows
Karamelrepen met stroopwafel en marshmallows
Karamelrepen met stroopwafel en marshmallows
Karamelrepen met stroopwafel en marshmallows
Porties
12repen
Porties
12repen
Ingrediƫnten
  • 5grote stroopwafelsin grove stukken gesneden
  • 75gr mini marshmallows
  • 1blikje gecondenseerde melk400 gr
  • 50 gr donkerbruine basterdsuiker
  • 50gr boter
  • 150 gr melkchocolade
Instructies
  1. Doe de boter in een steelpannetje en laat deze smelten. Voeg vervolgens de donkerbruine basterdsuiker en gecondenseerde melk toe.
  2. Roer goed door en breng het geheel aan de kook. Laat het mengsel zo’n 10 – 15 minuten onder af en toe doorroeren koken tot het een dikke karamel vormt.
  3. Schenk de karamel bij de stroopwafels en mini marshmallows in een kom en schep het geheel om.
  4. Stort de mix in een met bakpapier beklede bakvorm van 20×20 centimeter.
  5. Smelt de melkchocolade en sprenkel dit over de karamelmix in de bakvorm.
  6. Zet de bakvorm minimaal twee uur in de koelkast zodat de karamel kan opstijven. Ik raad je aan de bakvorm 30 minuten voor het aansnijden van de karamel in de vriezer te zetten zodat de karamel nog iets harder kan worden.
  7. Snijd de karamelplak in 12 repen en bewaar ze in de koelkast.