Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Omeletrolletjes met avocadopesto en kastanjechampignons

Porties: 2 wraps

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 avocado
  • 15 gram verse basilicum fijngehakt
  • 3-4 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook geraspt
  • een paar druppels citroensap
  • peper
  • zout
  • 175 gram kleine kastanjechampignons
  • 2 el sojasaus
  • 2 handjes verse spinazie

Instructies

  • Rooster de pijnboompitten totdat ze een mooi bruin kleurtje hebben.
  • Roer vervolgens drie eieren los met een beetje peper en zout en verhit een beetje olijfolie in een koekenpan.
  • Bak op middelhoog vuur de omelet. Keer op het laatst nog even om en leg de omelet vervolgens op een bord. Herhaal dit nog een keer voor omelet nummer twee.
  • Maak nu de avocadopesto door de helft van de geroosterde pijnboompitten, de avocado, basilicum, olijfolie, 1 teen knoflook en citroensap met elkaar te mixen in een foodprocessor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • Meng daarna de kastanjechampignons met 1 teen geraspte knoflook en de sojasaus. Bak vervolgens een paar minuten in een koekenpan.
  • Maak nu de wraps op door over de hele wrap wat avocadopesto uit te smeren. Beleg vervolgens met een handje spinazie en leg horizontaal in een lijn de helft van de champignons op de wrap. Maak af met wat pijnboompitten en rol de wrap strak op. Herhaal dit nog een keer met de andere omeletwrap.
  • Snijd ze door de helft of steek er prikkers in en snijd er hapjes van.