Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de taartvorm in met een beetje olijfolie.
Maak de bodem van de quiche door de plakken hartig taartdeeg over de taartvorm te verdelen. Druk de randen goed tegen elkaar aan.
Schaaf van de courgettes lange plakken met een kaasschaaf. Gebruik alleen de mooiste en de kern van de courgette zal je niet gebruiken. Leg de plakken apart.
Bak nu de ui, knoflook en rozemarijn kort in een beetje olijfolie.
Klop de eieren los in een schaal en voeg het ui-knoflookmengsel eraan toe. Brokkel de geitenkaas erboven en roer goed door elkaar. Voeg nog een beetje peper en zout toe.
Maak nu de quiche op door de plakken courgette krullend in de bodem te leggen. Giet daarna het ei-mengsel er overheen en strooi er nog een beetje peper en zout over.
Schuif in de oven voor 30 minuten.
Notities
Deze taartvorm kocht ik bij de Dille&Kamille. Heel handig met de losse bodem.