Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Crostini's met buffelmozzarella en gegrilde perzik

Porties: 7 crostini's

Ingrediënten

  • 7 sneetjes robuust, bruin afbakbrood
  • 1 kleine teen knoflook geraspt
  • olijfolie
  • peper
  • zeezout
  • 2 perziken in gelijke parten
  • 1 bol buffelmozzarella in dunne plakken

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Verdeel een heel klein beetje knoflook over ieder sneetje brood. Smeer het er een beetje mee in. Besprenkel de sneetjes vervolgens met wat olijfolie en peper en zeezout.
  • Bak de sneetjes brood in 10 minuten af in de oven.
  • Grill ondertussen de parten perzik onder de contactgrill. Wanneer je ongeveer gelijke parten hebt gesneden, zullen ze wat makkelijker gelijkmatig gegrild worden onder de grill.
  • Beleg vervolgens de nog warme crostini's met de mozzarella (de mozzarella zal een beetje smelten) en verdeel daarover per crostini een paar parten gegrilde perzik. Maak evt. af met een beetje peper en zout.