Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de maiskolven in een ovenschaaltje en smeer de kolven rondom in met de zachte boter.
Strooi paprikapoeder over de mais en grill de mais in het midden van de oven in 35-40 minuten helemaal zacht.
Maak de guacamole door de avocado te prakken en hier knoflook, sjalot, komijn, limoensap, peper en zout aan toe te voegen.
Verwarm een beetje olie in een grote koekenpan en bak hierin de plakken halloumi aan beide kanten goudbruin en licht knapperig.
Verwarm de miniwraps heel even in een droge koekenpan of magnetron.
Vouw de miniwraps dubbel en zet ze rechtop in een schaal. Verdeel de guacamole over de wraps.
Schep vervolgens twee plakjes gebakken halloumi in iedere taco.
Snijd de maiskorrels van de kolven af en verdeel deze over de taco's. Strooi er verse peterselie naar smaak overheen en leg in iedere taco een partje limoen.
Serveer direct.