Ga terug
+ servings
Pepperoni pizzarolls
Recept afdrukken
No ratings yet

Fastfood Friday: Pepperoni pizzarolls

Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 1 rol vers pizzadeeg incl. tomatensaus
  • 100 gr geraspte mozzarella
  • 1 el gedroogde oregano + extra
  • 1 rode ui - in dunne, halve ringen
  • 100 gr pepperoni - ongeveer 18 plakjes
  • 30 gr Parmezaanse kaas - geschaafd

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Rol het pizzadeeg uit en smeer dit in met tomatensaus. Zorg ervoor dat je aan de lange kanten van het deeg 1 cm ruimte overhoudt aan de zijkanten.
  • Strooi de geraspte mozzarella en gedroogde oregano over de pizzabodem.
  • Verdeel vervolgens de rode ui en pepperoni over de pizzabodem.
  • Rol het pizzadeeg op en druk de randen van het deeg goed op elkaar. Snijd de pizzarol vervolgens in plakken van ongeveer 2 cm dik en verdeel deze over de bakplaat.
  • Strooi de geschaafde Parmezaanse kaas over de pizzarolls en strooi hier vervolgens nog wat extra gedroogde oregano overheen.
  • Bak de pizzarolls in het midden van de oven in 20 minuten gaar; serveer ze direct.