Ga terug
+ servings
Jambalaya uit de slowcooker
Recept afdrukken
3.45 van 65 stemmen

Jambalaya uit de slowcooker

Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gr kipbraadworstjes in stukken
  • 400 gr tomatenblokjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 groene paprika in blokjes
  • 1 el cajunkruiden
  • 1 tl cayennepeper
  • 1 el gerookt paprikapoeder
  • 250 ml kippenbouillon
  • 250 gr gamba's schoongemaakt en gepeld
  • 250 gr witte rijst

Instructies

  • Doe alle ingrediënten met uitzondering van de gamba's en witte rijst in de pot van de slowcooker.
  • Draai de slowcooker op stand Low en gaar het geheel zo'n 3 uur. Zorg ervoor dat je af en toe even doorroert.
  • Doe tot slot de gamba's en de witte rijst in de pot. Roer goed door en zet de slowcooker vervolgens nog eens 30 minuten op High.
  • Het gerecht is klaar als de rijst en de gamba's gaar zijn.