Ga terug
–+ servings
Bananabread havermout
Recept afdrukken
2.19 van 11 stemmen

Bananabread havermout

Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 25 gr havermout
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 banaan in plakjes
  • 30 gr gebrande amandelen
  • 1/2 tl kaneelpoeder
  • 1/2 el honing

Instructies

  • Doe de havermout samen met het amandelmelk in een steelpannetje. Voeg de banaan, een deel van de amandelen en het kaneelpoeder toe. Breng het geheel aan de kook.
  • Kook de havermout in 5-8 minuten op middelhoog vuur tot de havermout het grootste deel van de melk heeft opgenomen of tot de havermoutpap naar jouw smaak dik genoeg is.
  • Schep de bananabread havermout in een kommetje. Garneer met een paar plakjes banaan, de overige amandelen, de honing en een extra snuf kaneel.