Doe de zilvervliesrijst in een pan en voeg hier ruim water aan toe. Breng het water aan de kook en kook de rijst in 10 minuten gaar. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoli-rijst toe. Giet het geheel af en laat uitlekken.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit hierin de sjalot en knoflook aan. Voeg de zoete aardappel toe en bak deze mee tot hij bijna zacht is.
Voeg beetje bij beetje de spinazie aan de zoete aardappel toe en bak deze mee tot de spinazie geslonken is. Voeg dan de kikkererwten toe en verwarm dit nog 5 minuten mee.
Voeg de rozenharissa aan de groenten toe, schep goed om en laat zachtjes smoren. Breng op smaak met peper en zout.
Doe terwijl de groenten bakken de stukken kippendij in een kom en voeg hier paprikapoeder, komijnpoeder en uipoeder aan toe. Schep goed om.
Bak de kippendijen in een droge koekenpan in 20/25 minuten helemaal gaar.
Maak als alle toppings bijna klaar zijn de kerriesaus. Smelt hiervoor de boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Bak de bloem een paar minuten al roerend mee.
Schenk de melk in de pan en roer goed door met een garde. Verwarm dit een minuut of 2 en voeg dan de kookroom toe.
Doe de overige ingrediënten voor de kerriesaus in het steelpannetje, roer nogmaals met een garde door en kook de saus op laag vuur tot hij iets is ingedikt.
Schep de mix van zilvervlies- en broccoli-rijst in een diep bord en schep hier de groenten met rozenharissa overheen. Schep de gekruide kippendijen op het bord en maak het gerecht af met de kerriesaus.