Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal in. Snijd de varkenshaasjes een keer doormidden als ze erg groot zijn.
Bestrooi de varkenshaasjes met peper, zout en de gedroogde tijm.
Smelt het klontje boter in de koekenpan en bak hierin de varkenshaasjes rondom bruin. Haal het vlees vervolgens uit de pan en leg deze in de ovenschaal.
Doe de bramen in de pan waarin je zojuist het vlees hebt aangebraden en bak deze 2 minuutjes in het overgebleven bakvet. Druk ze een beetje plat met behulp van een houten lepel.
Blus de bramen af met rode wijn en voeg de honing en het citroenrasp aan de bramen toe.
Laat de saus nog even 5 minuten pruttelen en schenk de saus vervolgens over de varkenshaasjes in de ovenschaal.
Verdeel de takjes rozemarijn over het vlees en bak de varkenshaasjes in 15-20 minuten in het midden van de oven gaar.