Breng een flinke pan met water aan de kook en voeg hier de rijst en de kokosrasp aan toe. Kook beide ingrediënten samen afgedekt voor 12-15 minuten. Giet de rijst af en laat zonder deksel uitstomen.
Maak de pindasaus door alle ingrediënten hiervoor door elkaar te roeren.
Verhit een beetje olie of boter in een wokpan en doe de knoflook, gember, groentemix, kerriepoeder, korianderzaad en 4 eetlepels water in de pan. Wok de groenten 8-10 minuten tot de groenten zacht zijn geworden.
Bak ondertussen de eieren in een koekenpan gaar.
Voeg de helft van de gesneden koriander en de helft van de gezouten pinda's samen met de pindasaus aan de groenten toe. Verhit dit al roerend nog 1 minuut.
Verdeel de kokosrijst over de borden en schep hier de gesmoorde groenten overheen. Schep de gebakken eieren op het gerecht en garneer alles met de rest van de koriander en de pinda's.