Verwarm de oven voor op 190°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
Doe de soezenmix samen met de eieren, olie en het water in een kom en klop dit tot een egaal beslag.
Schep het soezenbeslag in één van de spuitzakken en spuit hiermee kleine hoopjes van het beslag op de bakplaat.
Bak de soezen in het midden van de oven in 30 - 35 minuten goudbruin en gaar. Laat ze vervolgens afkoelen en prik een gat in de onderkant van de soezen.
Maak de banketbakkersroom door hiervoor de mix en het water goed op te kloppen tot een glad geheel. Schep de room in een spuitzak en zet het even 5 minuten in de koelkast om op te stijven.
Spuit vervolgens de soezen vol met de banketbakkersroom.
Laat de zakjes Roze Glazuur 5 minuten weken in heet water. Kneed de zakjes goed door en verdeel het glazuur over de gevulde soezen.
Garneer de tompoucesoezen met de witte chocoladehartjes uit de Chocofantasie strooibus.