Was de ontdooide garnalen, laat ze uitlekken (belangrijk!) en plet ze lichtjes. Pel de knoflook en hak fijn. Hak in de keukenmachine de garnalen en knoflook in porties grof met limoensap, mayonaise, vissaus en suiker.
Was de lente-ui en snijd deze in dunne ringetjes. Was en droog de koriander, ris de blaadjes af en hak ze fijn. Roer beide door de garnalenpuree en breng op smaak met zout en peper.
Vorm van het mensen 4 dikke burgers van ongeveer 2cm dik (ik heb hier wat paneermeel aan toe moeten voegen omdat mijn garnalenpuree te nat was) en bestrooi ze met paneermeel.
LET OP: Voordat je ze bakt maak je eerst de broodjes van noodles. Zodra die klaar zijn bak je de garnalenburgers.
Verhit in een ruime pan de olie op hoog vuur en braad de burgers 3 minuten. Keer en braad ze nog eens 3 minuten. Laat ze uitlekken op keukenpapier.