Ga terug
–+ servings
Carrotcake pancakes
Recept afdrukken
No ratings yet

Carrotcake pancakes

Porties: 6 stuks

Ingrediënten

  • 150 gr bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 50 gr kristalsuiker
  • 1 el kaneelpoeder
  • 1/4 tl nootmuskaat
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • snuf zout
  • 2 eieren
  • 300 ml volle melk
  • 100 gr wortel fijn geraspt
  • 1 tl vanille-aroma

Instructies

  • Doe de bloem, het bakpoeder, de suiker en alle specerijen bij elkaar in een kom. Schep dit even om.
  • Voeg de eieren toe en spatel dit krachtig om. Schenk de melk in de kom en klop het geheel met een garde tot een klontvrij mengsel.
  • Doe tot slot de fijngeraspte wortel en de vanille-aroma in de beslagkom en roer dit alles nogmaals goed door.
  • Verhit voor iedere pannenkoek een klontje boter in een koekenpan. Bak de pannenkoeken aan weerszijden bruin en serveer ze direct of bewaar ze afgedekt in de koelkast.