Ga terug
+ servings
Tortizza funghi met zoete ui
Recept afdrukken
No ratings yet

Tortizza funghi met zoete uien

Porties: 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps
  • 150 gr pizzasaus bijv. van Mutti
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 100 gr geraspte mozzarella
  • 200 gr paddenstoelen in plakjes
  • 1 rode ui in halve ringen
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1 el balsamico-azijn

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier. Leg de tortillawraps op de bakplaat en smeer deze aan de bovenkant in met de pizzasaus.
  • Strooi de gedroogde tijm over de pizzasaus en verdeel hier de geraspte mozzarella overheen.
  • Bak de gesneden paddenstoelen in een klontje boter tot ze bruingekleurd en zacht zijn geworden. Verdeel de paddenstoelen over de mozzarella.
  • Bak de rode ui samen met de knoflook in een koekenpan en voeg hier de balsamico-azijn aan toe. Bak de ui tot deze zacht is en verdeel ook deze samen met de knoflook over de tortizza's.
  • Bak de tortizza's in het midden van de oven 10-12 minuten tot de kaas gesmolten is en de tortillawrap knapperig is geworden.