Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
4 van 1 stem

Cacao Kokos Blokken

Porties: 1 taartje

Ingrediënten

  • 2 blokken santen (harde kokoscrème)
  • 1,5 eetlepel rauwe cacao
  • 4 eetlepels honing
  • 1 zakje studentenhaver of noten/rozijnen naar keuze
  • 100 gram kokosrasp

Instructies

  • Smelt de 2 blokken santen in een steelpannetje en op zacht vuur tot een vloeibare massa. Blijf goed roeren zodat het geheel niet aankoekt.
  • Voeg nu de rauwe cacao toe en roer tot je een egale bruine massa hebt.
  • Zet het vuur uit, voeg de honing toe en roer goed door.
  • Als laatste voeg je de studentenhaver toe en roer je deze er doorheen. Stort de massa in een taartvorm, verdeel het geheel met een lepel en laat hierna even afkoelen.
  • Strooi nu de kokosrasp erover en zet het taartje in de koelkast. Je kunt het de volgende dag in stukken hakken.