Ga terug
+ servings
Gevulde knoflook-kaasbroodjes
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Gevulde Knoflook-Kaasbroodjes

Porties: 6 stuks

Ingrediënten

  • 1 blik Danerolles petit pains wit
  • 6 blokjes belegen kaas
  • 1/2 bol mozzarella
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 1 losgeklopt ei

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Rasp de knoflook fijn en scheur de mozzarella in zes stukken.
  • Haal het deeg voor de petit pains uit het blik en 'plet' iedere plak deeg lichtjes zodat het wat groter wordt.
  • Wrijf een klein beetje geraspte knoflook over het midden van het brooddeeg en leg hier een blokje kaas op.
  • Verdeel de mozzarella over het blokje kaas en strooi hier verse peterselie overheen.
  • Vouw het deeg vervolgens weer goed(!) dicht en vorm een bolletje van het brooddeeg. Leg de rauwe broodjes op de bakplaat.
  • Smeer de bovenkant van de gevulde knoflook-kaasbroodjes in met losgeklopt ei en bak de broodjes vervolgens in het midden van de oven in 15 - 20 minuten goudbruin en gaar.