Verhit de zonnebloemolie in een hapjes- of wokpan en bak hierin heel even de knoflook en gember.
Voeg de zoete aardappel, kastanjechampignons en bosuitjes toe, roer even door en voeg dan ook het komijn- en chilipoeder toe. Laat dit garen en roer af en toe even door.
Laat de ronde dumplingvelletjes ontdooien. Als ze ontdooid zijn verdeel ze dan over een vel bakpapier.
Wanneer de vulling gaar is (aardappel zacht, champignons mooi van kleur) dan kun je starten met het vullen van de dumplings. Schep de vulling uit de pan in een schaal zodat je de pan kunt gebruiken om de dumplings te bakken.
Leg op de onderste helft van het deeg een kleine eetlepel van de vulling en smeer de rand in met een beetje water. Vouw het vel dubbel en maak vouwtjes terwijl je de dumpling dichtknijpt. Druk de rand goed aan.
Verhit wat zonnebloemolie in de pan en bak de dumplings mooi bruin. Laat ze uitlekken op een vel keukenpapier en serveer ze vervolgens met hoisinsaus.