Ga terug
+ servings
Mini meatloaf
Recept afdrukken
No ratings yet

Mini meatloaf

Porties: 6 stuks

Ingrediënten

Voor de mini meatloaf:

  • 500 gr rundergehakt
  • 1 ui - gesnipperd
  • 1 teentje knoflook - fijngehakt
  • 1 ei
  • 1 el Worcestershiresaus
  • 50 ml barbecuesaus
  • 50 gr paneermeel
  • 2 el gedroogde peterselie
  • peper en zout

Voor het glazuur:

  • 100 ml ketchup
  • 3 el donkerbruine basterdsuiker
  • 2 tl dijonmosterd

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Doe alle ingrediënten voor de meatloaf bij elkaar in een kom en kneed dit goed door.
  • Vorm 6 gehaktballen van de mix en kneed deze in de vorm van slavinken.
  • Leg de mini meatloaf op de bakplaat en bak ze 15 minuten in de oven.
  • Roer alle ingrediënten voor het glazuur door elkaar en smeer hier de mini meatloaf na 15 minuten mee in.
  • Schuif de meatloaf nog even 10 minuten terug in de oven zodat het glazuur lekker plakkerig kan worden en serveer de gehaktbroodjes direct.

Video