Go Back
0 van 0 stemmen

Mac&cheese portobello's

Porties4 gevulde portobello's

Ingrediƫnten

  • 200 gram macaroni
  • 200 ml kookroom
  • 175 gram belegen kaas geraspt
  • 100 gram parmezaan poeder
  • peper
  • zout
  • 4 portobello's
  • een stuk parmezaan
  • peterselie fijngehakt
  • Panko

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden, wanneer mogelijk op de 'grill aan de bovenkant' stand.
  • Breng een pan water aan de kook en kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking.
  • Wanneer de macaroni bijna gaar is, maak je de kaassaus. Verwarm hiervoor op middelhoog vuur de kookroom in een pan en voeg de belegen kaas (rasp) en Parmezaan (poeder) toer. Roer door. Voeg ook een beetje peper en zout toe.
  • Giet de macaroni af en roer de macaroni voorzichtig door de kaassaus.
  • Maak de portobello's schoon, haal de steel eruit en vul de portobello's met een flinke lepel mac&cheese.
  • Strooi wat panko over alle gevulde portobello's en schuif in de oven voor 5 minuten. Verander na vijf minuten de stand naar hetelucht en bak nog eens 5 minuten.
  • Serveer de mac&cheese portobello's met wat peper en zout, geschaafde Parmezaan en fijngehakte peterselie. De overige mac&cheese serveer je erbij.