Maak de cheesecake met de OMF bakmix volgens de instructies die op de verpakking vermeld staan, maar voeg de volgende stappen toe:
Smelt 200 gram witte chocolade au bain marie.
Maak het beslag voor de cheesecake en voeg de helft van de gesmolten chocolade en de champagne toe.
Stort op de bodem in de springvorm en zet in de koelkast om op te laten stijven.
Doe de overige gesmolten chocolade in een spuitzak of een plastic zakje (knip dan het puntje ervan af op het moment dat je de zak gaat gebruiken).
Schaaf daarna met een dunschiller krullen van de overige 100 gram witte chocolade. Het werkt het handigst als je met repen van 100 gram werkt, dan heb je een hele reep over voor het schaven van de krullen en dan kun je de lange zijde van de reep hiervoor gebruiken.
Wanneer de cheesecake opgesteven is, beleg je de taart met de stukken meringue. Drizzle hierover de gesmolten witte chocolade en maak af met de chocoladekrullen en zilveren parels.