Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
4 van 1 stem

Snelle pasta met knoflookmascarpone en kastanjechampignons

Porties: 3 personen

Ingrediënten

  • 300 gram vlinderpasta
  • 250 gram mascarpone
  • 3 tenen verse knoflook geraspt
  • 6 el Parmigiano Reggiano poeder
  • 400 gram kastanjechampignons in stukken
  • Parmigiano Reggiano vlokken

Instructies

  • Kook de vlinderpasta volgens de verpakking gaar.
  • Smelt in een steelpan de mascarpone en voeg de knoflook, 2 eetlepels Parmigiano Reggiano poeder en wat vers gemalen peper toe. Roer goed door elkaar.
  • Bak de kastanjechampignons totdat ze aan alle kanten bruin zijn.
  • Giet de pasta af, roer de mascarpone en champignons erdoor.
  • Breng verder op smaak met de overige 4 eetlepels Parmigiano Reggiano poeder, peper en zout.
  • Serveer met wat vlokken Parmigiano Reggiano.