Verwarm de oven voor op 200°C en vet een muffinbakblik goed in.
Snijd de ontdooide vellen bladerdeeg in vieren en rol ieder kwart een beetje uit met een deegroller.
Bekleed de muffinvormpjes met het bladerdeeg.
Roer de appelblokjes, kaneelpoeder en SPLENDA Stevia Kristal door elkaar en vul de muffinvormpjes met de appelmix.
Doe de ingrediënten voor de kruimellaag bij elkaar in een kom en kneed dit met je vingertoppen tot een grof kruimeldeeg.
Verdeel de kruimels over de appeltaartjes en bak ze in het midden van de oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar.
Laat de appeltaartjes volledig afkoelen.
Roer voor de vanille-mascarpone het vanillemerg met de mascarpone zacht.
Klop ondertussen de slagroom met SPLENDA Stevia Kristal lobbig.
Voeg zodra de slagroom lobbig is de vanillemascarpone toe en klop het geheel vervolgens stijf.
Schep de vanille-mascarponeroom in een spuitzak en spuit mooie toeven op de appeltaartjes.
Serveer direct.