Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Gnocchi Salade met Makreel en Bieslookmayo

Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • een paar el olijfolie (of roomboter)
  • 1 teen knoflook
  • 1 pak gnocchi
  • een handje geraspte Grano Padano
  • 2,5 el yoghurtmayonaise
  • 10 gram verse bieslook fijngehakt
  • 1 el citroensap
  • 6 radijsjes in plakjes
  • 1 kleine rode ui in dunne ringen
  • 1 blikje makreel
  • een handje veldsla
  • peper
  • zout

Instructies

  • Verhit de olijfolie of roomboter met de knoflook in een koekenpan en bak hierin de gnocchi. Geef het even de tijd en schud af en toe de pan. De gnocchi is goed als de bolletjes een goudbruin kleurtje hebben.
  • Als de gnocchi klaar is strooi je de Grano Padano erover en laat dit zo staan. De kaas zal een beetje smelten.
  • Meng nu de yoghurtmayonaise met de bieslook en het citroensap tot een dressing. Houd een beetje bieslook apart voor de garnering.
  • Meng nu de overige ingrediënten met de gnocchi en verdeel er als laatst de dressing over. Maak af met een beetje bieslook, peper en zout.