Begin met het roosteren van de pijnboompitjes. Zet apart wanneer ze klaar zijn.
Snijd de pancetta in stukjes en bak deze op in de pan. Olie is niet nodig.
Na het bakken leg je ook de pancetta apart op een bordje.
Snijd de halloumi in dunne plakken en grill de plakken onder een grill of in een grillpan. Snijd ze daarna in kleine reepjes en leg apart.
Maak nu van de broccoli couscous met behulp van een foodprocessor. Gebruik alleen de roosjes.
Verhit een beetje olijfolie in de pan en bak de knoflook samen met de blokjes courgette. Voeg de broccolicouscous en de basilicum toe en bak nog even mee.
Voeg nog wat olijfolie toe aan het broccoli-courgettemengsel. Ook wat peper en zeezout. Roer goed door.
Voeg nu alles samen; doe de pijnboompitjes, pancetta en halloumi in de pan met broccoli en courgette. Roer alles door elkaar. Voeg nu de citroenrasp- en sap toe en roer nogmaals door.
Serveer in een kommetje.